U heeft (0) product(en) in uw winkelwagen
PRODUCTEN
In de spotlight!

Wijzonol Grondverf
€ 19,95
per stuk
incl BTW
meer informatie

Klachten:

Verfspot.nl besteedt de grootste zorg aan de door u bestelde producten. Tijdens het gehele proces doen wij ons uiterste best om er voor zorg te dragen dat het product u in de allerbeste staat bereikt.

Mocht er onverwachts toch iets niet naar wens zijn, neemt u dan contact met ons op. Dit kan per e-mail klantenservice@verfspot.nl). Naar aanleiding van uw klacht zullen wij, eventueel in overleg met u, beoordelen wat de beste oplossing is voor het probleem. Indien nodig nemen wij telefonisch contact met u op.

 

Producten retourneren:

U kunt bij Verfspot.nl alleen de door u bestelde producten retourneren indien deze niet door ons op kleur gemaakt zijn voor u. Neem contact op met onze klantenservice om te vernemen hoe u deze producten retour kunt sturen. Dit kan per e-mail klantenservice@verfspot.nl Indien nodig nemen wij telefonisch contact met u op.

Alle kleur producten worden op maat voor u gemengd, op basis van door u opgegeven specificaties. Deze kunt u derhalve niet retourneren. Mocht een product onverhoopt niet voldoen aan uw verwachtingen, dan kunt u hierover een klacht indienen. Zie hierboven.